Nieuws

 

Programma 2020 - heb je zin om mee te helpen?

Zo 16 februari Heel ‘t Hool hapt en stapt: walking dinner

Wil je je buurtgenoten beter leren kennen en vind je het leuk om mensen over de vloer te krijgen voor het eten: schrijf je snel in op het aanmeldformulier op de flyer.

 

Ntb Heel ‘t Hool fotografeert: workshop

Vind je het leuk om actief en creatief naar je eigen wijk te kijken? Je krijgt tips om een leuke, mooie of originele foto te maken.

 

Zo 15 maart Heel ‘t Hool helpt: klusjes voor/door de buurt (let op datum is gewijzigd)

We nodigen iedereen uit om tijdens het vrijwillegersweekend van NLdoet een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee in ’t Hool?

 

Wo 25 maart Heel ‘t Hool groen: lezing over groen in de wijk

Na de jaarvergadering zal Jacqueline Verhees om 20.30 een lezing houden over groen in wederopbouwwijken en meer speciaal ingaan op het belang van het groen in ’t Hool.

 

Zo 19 april Heel ‘t Hool kijkt: rondleidingen

Diverse in de wijk wonende architecten geven samen met iemand die hier al jaren woont een rondwandeling door ‘t Hool en vertellen over het ontstaan en de beginjaren van de wijk.

 

Zo 17 Mei Heel ‘t Hool bouwt: knutsel/bouwdag

Bouw je eigen stad of wijk! Bedenk hoe jouw ideale stad eruit ziet. En maak creatieve bouwsels met bamboe en afvalmaterialen.

 

Zo 14 juni Heel ‘t Hool tuiniert: rondleiding tuinen

Vandaag kun je een kijkje nemen in elkaars tuin of balkon. Een groene wandeling door de wijk met oog voor planten, groen en inspiratie.

 

Za 11 op zo 12 juli Heel ‘t Hool kampeert

Dit weekend kamperen we in ‘t Hool. Een gezellige avond, nacht en ochtend met typische campingactiviteiten: badminton, jeu de boules, kubben, een vuurkorf met marshmallows etc.

 

Zo 23 augustus Heel ‘t Hool picknickt

Het vele groen in de wijk nodigt uit om een keer met z’n allen naar buiten te gaan om te picknicken. Je neemt je eigen eten en drinken mee en schuift gezellig aan!

 

Za 5 en Zo 6 september Heel ‘t Hool viert feest

Festival 50 jaar ‘t Hool is een tweedaags evenement. We starten zaterdagmiddag met een reünie en ‘s avonds een feestavond. Zondag is er de wijkquiz, een talentenjacht en we sluiten het weekend met zijn allen zingend af.

 

Za 12 septeber Heel ‘t Hool kijkt: rondleidingen

Diverse in de wijk wonende architecten geven samen met iemand die hier al jaren woont een rondwandeling door ‘t Hool en vertellen over het ontstaan en de beginjaren van de wijk.

 

Zo 4 oktober Heel ‘t Hool bootcampt

Heel ‘t Hool fit. Met de hele wijk werken aan je conditie. Voor beginners en gevorderden, samen lekker gezond bezig.

 

Za 14 november Heel ‘t Hool bakt

Ontwerp een lekkere taart binnen het thema 50 jaar wonen in ’t Hool. Na de prijsuitreiking genieten we van alle lekkers tijdens een gezellige high tea met je familieleden en buren.

 

Zo 13 december Heel ‘t Hool musiceert: huiskamerconcerten

We hebben heel wat muzikaal talent wonen in ‘t Hool. Daarom willen we hiervoor in diverse huiskamers een podium bieden zodat we hier met z’n allen van kunnen genieten.

 

Za 19 december Heel ‘t Hool in beeld: eindtentoonstelling

Het jubileumjaar sluiten we af met een overzicht van alle verzamelde foto’s, verhalen en festiviteiten. Alles is te zien in een mooie tentoonstelling: Heel ’t Hool in beeld!

 

 
Programma 2020 - heb je zin om mee te helpen?