Nieuws

 
14 juni 2020

Doorschuiven activiteiten

De jubileumactiviteiten van ’t Hool 50 jaar zijn vanaf maart stopgezet vanwege Corona. In het najaar willen we bekijken welke activiteiten we alsnog, maar dan in 2021, kunnen laten plaatsvinden.

25 januari 2020

Heel ’t Hool verzamelt/vertelt

In de bewonerscommissie van de drive-inwoningen in aanbouw wilde iemand liever een dichte trap, omdat ze een traploper wilden leggen.

 

De architect: “Dan zoekt u maar een ander huis.”

B.

16 februari 2020

Heel ’t Hool hapt en stapt

Het walking dinner zit erop. Er waren diverse variaties van pompoensoep als voorgerecht en heerlijke burrito’s en Griekse specialiteiten als hoofdgerecht. Er is veel gelachen en leuke gesprekken zijn ontstaan.
Al met al een groot succes.

 

 

 

15 maart 2020

Heel ’t Hool helpt

Helaas kan de klusdag op zondag 15 maart niet doorgaan vanwege de maatregelen die de regering genomen heeft voor het indammen van het Coronavirus. Deze wordt uitgesteld tot verkoudheden en virussen weer uit de lucht zijn. Wij gaan op zoek naar een vervangende datum.

20 december 2019

Programma 2020 - heb je zin om mee te helpen?

Het programma voor het jubileumjaar is bekend. Zet het in je agenda! We hebben nog ruimte voor een leuke activiteit. Heb je nog ideeën voor dit feestelijke jaar of zin om mee te helpen, meld je dan aan.

01 oktober 2019

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je direct het laatste nieuws over alles wat er dit jaar georganiseerd wordt, schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.