Agenda

 
17 maart 2020

vergadering feestcommissie

Dinsdag 17 maart om 19:00 uur staat weer een vervolgoverleg gepland in het Knoop!punt. Via het contactformulier kun je je aanmelden als je mee wilt helpen of ideeën hebt.
datum nader te bepalen

fotografie-wedstrijd

Vind je het leuk om actief en creatief naar je eigen wijk te kijken? maak een mooie of originele foto en doe mee aan de fotofrafiewedstrijd.
datum nader te bepalen

klusjes voor/door de buurt

We nodigen iedereen uit om tijdens het vrijwilligersweekend van NLdoet een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee in 't Hool?
datum nader te bepalen

lezing over groen in de wijk

Na de jaarvergadering zal Jacqueline Verhees om 20.30 een lezing houden over groen in wederopbouwwijken en meer speciaal ingaan op het belang van het groen in 't Hool.
19 april 2020

rondleidingen

Diverse in de wijk wonende architecten geven samen met iemand die hier al jaren woont een rondwandeling door ‘t Hool en vertellen over het ontstaan en de beginjaren van de wijk.
17 mei 2020

knutsel/bouwdag

Bouw je eigen stad of wijk! Bedenk hoe jouw ideale stad eruitziet. En maak creatieve bouwsels met bamboe en afvalmaterialen.
14 juni 2020

rondleiding tuinen

Vandaag kun je een kijkje nemen in elkaars tuin of balkon. Een groene wandeling door de wijk met oog voor planten, groen en inspiratie.
11 op 12 juli 2020

kamperen

Dit weekend kamperen we in ‘t Hool. Een gezellige avond, nacht en ochtend met typische campingactiviteiten: badminton, jeu de boules, kubben, een vuurkorf met marshmallows etc.
23 augustus 2020

picknick

Het vele groen in de wijk nodigt uit om een keer met z'n allen naar buiten te gaan om te picknicken. Je neemt je eigen eten en drinken mee en schuift gezellig aan!
5/6 september 2020

festival

De gehele wijk viert feest. We starten zaterdagmiddag met een reünie en ‘s avonds een feestavond. Zondag is er de wijkquiz, een talentenjacht en we sluiten het weekend met zijn allen zingend af.
12 september 2020

rondleidingen

Diverse in de wijk wonende architecten geven samen met iemand die hier al jaren woont een rondwandeling door ‘t Hool en vertellen over het ontstaan en de beginjaren van de wijk.
4 oktober 2020

bootcamp

Heel ‘t Hool fit. Hoe leuk is het om met de hele wijk te werken aan je conditie. Voor beginners en gevorderden, samen lekker gezond bezig. Iedereen kan meedoen, kom dus lekker bewegen!
14 november 2020

bakwedstrijd

Ontwerp een lekkere taart binnen het thema 50 jaar wonen in 't Hool. Na de prijsuitreiking genieten we van alle lekkers tijdens een gezellige high tea met je familieleden en buren.
13 december 2020

huiskamer-concerten

We hebben heel wat muzikaal talent wonen in ‘t Hool. Daarom willen we hiervoor in diverse huiskamers een podium bieden zodat we op een intieme manier hiervan kunnen genieten.
start 19 december 2020

tentoonstelling

Het jubileumjaar sluiten we af met een overzicht van alle verzamelde foto's, verhalen en festiviteiten. Alles is te zien in een mooie tentoonstelling: Heel 't Hool in beeld!